Odata cu legea fumatului s-a ajuns la concluzia ca numarul clientilor din diverse localuri si pub-uri o sa se reduca substantial, dar timpul si cifra de afaceri inregistrata de catre fiecare companie dupa ce legea s-a aprobat au dovedit contrariul.
Deoarece oamenii sunt inventivi si doresc sa caute un substituent pentru a-si satisface nevoiele, patronii de cafenele si baruri le-au oferit o alternativa foarte atractiva. Astfel, pentru fumatori si nefumatori, narghileaua a devenit punct de atractie. Cu arome diversificate, localurile din Bucuresti fac cu ochiul trecatorilor cu ajutorul acestor obiecte atat de bine vazute si cautate. In marimi si forme diverse, narghileaua spune povestea orientala menita sa calmeze si sa relaxeze simturile de mai bine de 1.000 de ani. Astfel, din ce in ce mai multe lounge baruri includ in grila de produse si narghileaua.
Narghileaua vine in marimi, forme si culori diversificate, atragand privirile prin aspectul ei curbat si armonios. Ceea ce face ca narghileaua sa fie printre atractiile unui local sau restaurant este aroma deosebita pe care aceasta o are.
Cum recunoastem o narghilea buna?
Savoarea unei narghilele si puterea ei este data de mixul de arome care o compun. Ganesha Caffe este lounge barul care are vrut sa pastreze istoria si specificul unei narghilele orginale, asa ca a avut grija sa aduca tocmai din celalalt colt al lumii arome cu specific oriental. Astfel, gustul intens, aburul dens si carbunii incinsi dovedesc calitatea unei arome orientale autentice.
Bogatia si aroma pe care o ofera o narghilea servita la Ganesha Caffe Valea Regilor strange in fiecare seara zeci de oameni care doresc sa intre in vraja orientala lasata de abundenta aromelor. Intensitatea miresmelor se resimte inca de pe strada, unde un miros puternic, fructat, dulce si savuros inunda strada si localul in relaxare si placere, fiind ca un magnet pentru trecatori.
Pentru a va contopi in atmosfera creata de narghilea, cafeaua si ceaiurile cu arome orientale aduse de peste mari si tari va stau la dispozitie in pahare frumos ornate. Mirosul intens de ceai negru, rosu, verde si cafea se contopeste cu aroma narghilelei, oferind un mix ametior si complesitor pentru simtul olfactiv.
Narghilea rece sau nargilea calda?
Producerea unei arome specifice pentru narghilea este o adevarata arta care necesita multa maiestrie acolo unde calitatea isi spune cuvantul. Pentru a crea o aroma finala de exceptie, mai multe siropuri trebuie sa fie amestecate cu grija astfel inca sa se poate resimti gustul fiecaruia in parte. Astfel, cantitatea aromelor intense trebuie diminuata pentru a se putea simti si aromele mai calde.
In functie de preferinte, narghileaua poate sa fie rece sau calda. Astfel, pentru narghileaua rece se adauga cuburi de gheata pentru ca fiecare fum sa fie mai intens si mai racoros, iar pentru narghileaua calda este folosita doar aroma simpla, neracita. Atat narghileaua calda cat si narghileaua rece pot sa fie armonizate cu bauturi alcoolice pentru a oferi tarie si mai multa savoare. Aromele sunt pentru toate gusturile si preferintele pentru ca fiecare client sa se poate bucura de o narghilea selecta si savuroasa.